Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Loodgieterswerkzaamheden in Delft

Loodgieterswerkzaamheden: Niets is lekkerder dan de dag beginnen met een heerlijk douche of ‘s avonds de stress van u af spoelen. Wij van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Delft weten dat in de huidige gejaagde maatschappij een goede badkamer en must is. U verwacht producten die aan uw persoonlijke eisen en wensen voldoen, zowel qua design, vorm en functionaliteit als qua prijs-kwaliteit verhouding. Kortom, bij ons kunt u terecht voor al uw badkamer wensen.

Dakbedekking

In ons regenachtige kikkerlandje is een goed dak op uw woning of bedrijfspand primair. Slechts weinig zaken zijn zo vervelend als een lekkende dakbedekking en de daarmee gepaard gaande wateroverlast, privé of voor uw onderneming. Om lekkage en andere overlast voorkomen is het van het grootste belang dat uw dak in perfecte conditie verkeert. Een kleine mankement kan grote gevolgen hebben bij hevige regenval of wind. Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Delft is een gerenommeerd adres wanneer het gaat om het herstel en de aanleg van verschillende soorten dakbedekking, zoals: pannendaken en bitumen.

Loodwerken Loodgieter in Delft

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink in delft heeft een ruime ervaring in verschillende loodwerken. Dit kan variëren van nieuw schoorsteenlood, zoals loketten en zalingen, nok- en hoekkeperlood tot en met specifieke zinken detailleringen aan (monumentale) gebouwen. Onze ervaren loodgieters zijn nog ware vaklieden met lood.

Zinkwerken

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Delft verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Deze werkzaamheden variëren van zinken dakgoten, daken, afvoeren tot en met vergaarbakken.

Loodgieterswerkzaamheden, installatietechniek en onderhoud

Loodgieterswerkzaamheden in DelftNiets is heerlijker dan in de herfst en op een gure winterdag uw eigen warm gestookte woning te betreden. Een goede centrale verwarming (CV) is dan ook ondenkbaar in iedere woning. Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink delft heeft een jarenlange ervaring in het installeren van complete CV-installaties. Met raad en daad staan wij u bij, om te komen tot de juiste keuze voor uw woning. Een goede CV-ketel zal u nog jaren van dienst moeten zijn en het is dus zeer belangrijk dat u een weloverwogen en gefundeerde beslissing neemt. Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink delft kan u de beste duurzame en milieu bewuste CV oplossing adviseren toegespitst op uw wensen en woning. Meer informatie kunt u ook vinden op onze CV website (www.cvservice24uur.nl)

Voor meer informatie over onze Loodgieterswerkzaamheden kunt u bellen naar ons gratis telefoonnummer in Delft: 0800-6666 112 (24/7).